Recepten speciaal voor kerst
Recept | Porchetta
Porchetta - rollade van buikspek met zwoerd De Italianen eten het graag als streetfood tussen een broodje: porchetta. Het is een rollade van buikspek met zwoerd die je zacht gaart. Het zwoerd, oftewel de huid, die er omheen zit wordt heerlijk knapperig en mooi...
Recept | Magret de Canard a l’Orange
Magret de canard met sinaasappelsaus, witlof en bospeen Recept voor vier personen Als je het over Franse klassiekers hebt dan staat Magret de Canard a l’Orange zeker hoog genoteerd. Loop een willekeurige brasserie in Frankrijk in, en je vindt het op de kaart. En dat...
Recept | Varkenshaas met Italiaanse kruiden
Varkenshaas met Italiaanse kruiden, gebakken gnocchi, pompoenpuree en geroosterde spruiten Varkenshaas is een mager en graag gegeten stukje varkensvlees. De klassieke variant met champignonroomsaus kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Voor iedereen die op zoek is...
Recept | Saltimbocca alla Romana
Recept Saltimbocca alla Romana Met groene asperges en gepofte trostomaat Voor vier personen Ingrediënten Saltimbocca: 4 x 160 gr kalfsoester 4 plakken Prosciutto crudo di Parma 8 stuks salieblad 80 gr roomboter 1 dl witte wijn Olijfolie 20 gr water ...
Recept | Coq au Vin
Recept Recept | Coq au Vin Een gerecht dat zowel feestelijk als makkelijk is en ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee; Coq au Vin. Serveer je het met een etentje? Bereid het dan een dag van te voren. Dan heb je je handen de hele avond vrij en kunnen de smaken...
Recept | Varkensrollade van de nek met armagnac, rode ui en appel
Recept Varkensrollade van de nek met armagnac, rode ui en appelIngrediënten- Varkensrollade van de nek 1,2kg- 20/25 gr. bloem- 5 takjes tijm (geritst en gehakt)- 4 takjes rozemarijn (geritst en gehakt)- 4 takjes oregano (geritst en gehakt)- 3 middelgrote rode uien-...
Recept | Entrecote rollade met gebakken spinazie, tuinkruiden mousseline en rode port jus voor 6-8 personen
Recept Entrecote rollade met gebakken spinazie, tuinkruiden mousseline en rode port jus voor 6-8 personenIngrediënten rollade:- 1 rollade van de entrecote +/-1kg- bakolie/bakboter- fleur de sel en peper uit de molen Ingrediënten rode port jus- 2 sjalotten- 2 tenen...
Recept | Chateaubriand met Madeira jus
Recept Chateaubriand met Madeira jus Een mooi luxe gebraad voor de feestdagen en andere speciale momenten. De chateaubriand is afkomstig van het bovenste, dikke gedeelte van de ossenhaas en is boterzacht. Als je dit recept volgt heb je gegarandeerd een prachtig mals...
Recept | Gebraden kalkoen
Recept Gebraden kalkoen Gebraden kalkoen blijft één van de ultieme klassiekers als het om kerstgerechten gaat. Uiteraard wil je dan wel een sappige kalkoen op tafel toveren. Met dit recept, waarbij je de kalkoen voor het garen eerst pekelt, gaat dat zeker lukken. De...
Recept | Boeuf Bourguignon
Recept Recept | Boeuf Bourguignon Een geweldig, klassiek Frans stoofgerecht en één van onze favorieten: Boeuf Bourgignon. Mark, voormalig chef-kok en nu werkzaam bij Hesseling, deelt graag zijn persoonlijke recept met je. Gemaakt met de fijne, gemarmerde sukadelappen...
Neem contact met ons op
Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.
Openingstijden
M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon: Gesloten
Hesseling Vlees
Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 62 1421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl(zakelijk) thuis@hesseling.nl(particulier)