in de media

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hesseling Vlees. Met het slagersvak in het bloed, expertise en respect voor het product zorgt Hesseling Vlees ervoor dat jijzelf of jouw gasten verantwoord kunnen genieten van een uitzonderlijke, pure smaak.

@ Hesseling

Hesseling Vlees is Ondernemer van de regio Waterland 2023

Rodi.nl | 2023

Lees hier het artikel >>

Maak kennis met Hesseling Vlees

rtvpurmerend..nl | maart 2024

Lees hier het artikel >>

Hesseling Vlees is Ondernemer van de regio Waterland 2023!

VOWA | 2023

Lees hier het artikel >>

Hesseling Vlees is Ondernemer van de regio Waterland 2023!

Noordhollands Dagblad | 2023

Lees hier het artikel >>

PRO: feliciteert Hesseling Vlees, Ondernemer van de regio Waterland 2023!

| 2023

Lees hier het artikel >>

‘Doorbraak met perfect nagebootst vlees’

Redactie Contentmarketing | maart 2024

Lees hier het artikel >>

Hoe veerkracht horecaleverancier Hesseling in de Champions League van het vleesvak bracht

Noordhollands Dagblad | maart 2024

Lees hier het artikel >>

Leerzaam proces

De Slager | oktober 2020

Lees hier het artikel >>

Blog

Keuze in kalfsvlees

Blog Keuze in kalfsvlees Kalfsvlees is een fantastisch product dat vanwege de lichtere smaak ten opzichte van rund extra goed bij voorjaars- en zomergerechten past. Bij kalfsvlees onderscheiden we twee verschillende soorten; het blanke kalfsvlees en rosé kalfsvlees....

Lees meer

Recept | Steak Béarnaise

Recept - Bavette met zelfgemaakte béarnaise saus Een klassieker onder de sauzen, afgeleid van de befaamde Hollandaise saus en daarmee één van de vijf moedersauzen van de Franse, klassieke keuken; de béarnaise saus. De saus is ontwikkelt in 1836 door chef Collinet en...

Lees meer

Pad Thai met kip en tofu

Recept Pad thai met kip en tofu We kunnen het eigenlijk wel als het nationale gerecht van Thailand beschouwen: Pad Thai. Per regio verschilt de smaak vaak iets, zo is het gerecht in het zuiden vaak een stuk pittiger dan in het noorden maar zoals altijd in de Thaise...

Lees meer

Recept | Gehaktbrood

Meatloaf met krieltjes in citroenboter Typisch Amerikaans zoals we het vandaag de dag kennen; meatloaf, oftewel gehaktbrood. Zoals met zoveel gerechten, die wij als typisch Amerikaans bestempelen, vindt ook gehaktbrood zijn oorsprong in het koloniale verleden. En,...

Lees meer

Pasen bij Hesseling

Pasen en Kerst zijn dé feestdagen waarbij we flink uitpakken aan tafel. Wij merken dat de brunch met Pasen toch wel met stip op één staat. En zo’n brunch kun je natuurlijk zo uitgebreid maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld naast de gebruikelijke lekkernijen als...

Lees meer

Recept | Pasta Parmigiano met krokant gebakken eendenbout

Wij houden van Italiaanse klassiekers. Weinig ingrediënten maar wel ingrediënten van goede kwaliteit en met veel smaak. In dat kader delen we vandaag het recept van pasta parmigiano met je. Simpel maar o zo smaakvol. Ga vooral voor pasta en kaas van goede kwaliteit....

Lees meer

Recept | Pasta Carbonara

Pasta carbonara, klassiek recept Pasta Carbonara is naast pasta Bolognese toch wel één van de bekendste pastagerechten die je in bijna ieder Italiaans restaurant op de kaart ziet staan. En nee, voor die kenmerkende smeuïge structuur gebruik je zeker geen room. Dat is...

Lees meer

Recept | Pittige kippenvleugels met smashed sprouts

Recept | Pittige kippenvleugels met geroosterde, kruidige spruit Comfortfood om je vingers bij af te likken! Letterlijk, want deze kippenvleugels eet je natuurlijk gewoon met je handen. Een beetje sticky, een beetje zoet en met een goede spicy touch. Kortom alles wat...

Lees meer

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten