Farm2Fork

Vlees van de hoogste kwaliteit.

Rundvlees

Farm2Fork

Het heuvelachtige Ierse landschap leent zich perfect voor het houden van runderen. In  Ierland leven dan ook 7 miljoen runderen tegenover een kleine 5 miljoen mensen. Door het natte en mildere Ierse klimaat is er altijd voldoende voedzaam gras.  De koeien kunnen hierdoor het grootste gedeelte van het jaar buiten lopen en eten voornamelijk gras. De kalveren komen in het voorjaar op geheel natuurlijke wijze ter wereld en blijven tot het eind van het jaar bij hun moeder. Deze optimale leefomstandigheden voor Ierse koeien, zorgen ervoor dat Iers rundvlees een authentieke en verfijnde smaak heeft en een uniek karakter. In Ierse fokkerijen wordt niet met een specifiek ras gewerkt. Verschillende van de beste vleesrassen, zoals Charolais, Limousin, Angus en Hereford worden gecombineerd. Om tot een optimaal resultaat te komen, worden Ierse rassen gekruist met de beste Europese vleesrassen. Het rundvlees uit Ierland voldoet daarnaast ook aan de hoogste kwaliteitseisen van de Ierse dierenwelzijnsorganisatie Bord Bia. Bord Bia lanceerde in 2005 een kwaliteitsprogramma genaamd BQAS (Beef and lamb Quality Assurance Standard scheme) waar al ons uit Ierland afkomstige rundvlees aan voldoet.

Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten