Duurzaamheid

Een hoog voedselveiligheid niveau

kwaliteit

kwaliteit hesseling vlees, traceren vlees, tracebility

Kwaliteit en voedselveiligheid binnen ons bedrijf

Hesseling Vlees en kwaliteit, duurzaamheid en voedselveiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om dit extra te onderstrepen voeren wij dagelijks kwaliteit- en veiligheidscontroles uit, volgen onze medewerkers regelmatig trainingen op dit gebied en werken wij met een strikt traceersysteem.

Naleving en controle

Onze kwaliteitsmanager draagt zorg voor een secure uitvoering en opvolging van het kwaliteitsbeleid. Zo wordt onder andere de temperatuur in alle koelingen van zowel ons pand als in de bestelwagens continue digitaal gemonitord. Daarnaast worden verschillende procescontroles volgens vaste routine uitgevoerd. Denk hierbij aan het meten van de juiste waardes in gasverpakkingen en bemonstering ten behoeve van bacteriologisch onderzoek. Ook dagelijkse stelselmatigheden zoals het juiste gebruik van hygiënische kleding en een gespecialiseerde schoonmaakaanpak behoren tot vaste controlepunten.

Hesseling Vlees is in het bezit van EG-erkenningsnummer 853/2004, nummer 496. Alle levensmiddelen bedrijven zijn verplicht te beschikken over een voedselveiligheidssysteem dat gebaseerd is op de HACCP-systematiek. Het nummer geeft tevens aan dat het bedrijf qua hygiëne onder toezicht van de EU staat en maakt traceerbaarheid van de producent mogelijk. De NVWA controleert ons regelmatig op de naleving van dit systeem.

Bij Hesseling Vlees blijven wij onszelf continue ontwikkelen en uitdagen om de hoogst mogelijke standaard te garanderen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, duurzame mogelijkheden en zetten ons alle dagen in om het hoge voedselveiligheid niveau te waarborgen.

Het volledige kwaliteitsprotocol is nog veel omvattender. Heeft u hier vragen over dan kan er contact opgenomen worden via kwaliteit@hesseling.nl

kalfsvlees horeca rose, kalfsrug heel, punt en haas, cote de veau
hesseling vlees kwaliteit, voedselveiligheid, stickers traceerbaarheid, horeca slager leverancier
horeca vlees leverancier, slager, kwaliteit, ambacht spareribs hesseling

Neem contact met ons op

Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Openingstijden

M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon
: Gesloten