Rundvlees
Black Angus USA
Black Angus kalveren worden in de VS in de open lucht geboren en blijven bij hun moeder tot ze klaar zijn om te spenen. Daarna blijven ze op de boerderij en de Great Plains, de uitgestrekte weilanden van Midden-Amerika. Het dieet van deze runderen bestaat voornamelijk uit gras. Tijdens de eindfase worden de runderen naar ‘feedlots’ verhuisd. Hier krijgen de runderen die naar Europa gaan minimaal 100 dagen een energierijk graan-dieet. Het is dit energierijke dieet dat ervoor zorgt dat het rundvlees fijn gemarmerd is met ‘strepen en slierten’ wit vet in de spieren, het zogenaamde ‘intramusculaire vet’. Dit vet maakt het rundvlees zacht, sappig en smaakvol.
Heb je zin gekregen om met ons rundvlees aan de slag te gaan? Bestel via orders@hesseling.nl of bel 0299 62 1421 .
Neem contact met ons op
Zin gekregen om ons assortiment op de kaart te zetten of heb je een vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.
Openingstijden
M-V: 6:00 - 15:30
Zat: 6:00 - 12:30
Zon: Gesloten
Hesseling Vlees
Binnenzeestraat 20
1446 AB Purmerend
Tel: 0299 62 1421
info@hesseling.nl
orders@hesseling.nl(zakelijk) thuis@hesseling.nl(particulier)